Historien om oss!

Hos oss är det lätt att välja!

Vi är tre syskon som driver Åkagårdens Golfbana i dag. En familjär golfklubb med fantastisk juniorverksamhet. Vår verksamhet började med ett val och eftersom vi älskar golf så var det ett enkelt val. Vår niohålsbana var klar 1990 och samtidigt invigde vi vårt klubbhus i en gammal ladugård. Fyra år senare hade vi utökat till en 18-hålsbana. Vid milleniumskiftet var vi klara med det nya klubbhuset som i dag är hjärtat i vår anläggning. Här finner du vår fantastiska restaurang med utsikt över Skälderviken.

Nu har vi gjort ett val till och köpt granngården "Lill-Ola" som ligger vid 12:e hålet. Här ska du kunna bo som en naturlig del av ditt golfpaket eller om du är här av andra lustfyllda anledningar.

 

Vi erbjuder fina möjligheter för konferens, bröllop och golfpaket. Eller om grabb- eller tjejgänget vill ha en helg för sig själva. Vårt erbjudande är alltså många i ett och variationsmöjligheterna ännu fler. Allt för att du ännu lättare ska kunna välja oss!

Varför heter gården "Lill-Olas"? På 1700-talet ägdes gården av Ola Olsson. Antagligen var det han som har gett namn åt gården då den på bygden kallas "Lill-Olas"

Varmt välkommen! 

Åkagårdens Lodge 2018
Åkagårdens Lodge i början på 1900-talet