Boka in en helg med dina vänner!

Samla dina vänner och skäm bort er själva några dagar. Det finns mycket att hitta på här på Bjärehalvön. Vandra, cykla, shoppa eller varför inte boka en dag på ett spa. 
Med 1,5 km till tågstationen så går det fort att komma till Köbenhamn, Helsingör, Malmö eller Helsingborg.

Torekov Art Center

På Torekov Art Center kan vem som helst komma och kreera i lera. Du köper ett paket med lera, det brukar räcka för 2-4 personer.

Du har möjlighet att bränna och glasera ditt stengods. Kort introduktionskurs ingår i priset.


Läs mer på deras hemsida.

Ljuskällan på Bjäre

Mitt på Bjärehalvön finns Ljuskällan. I butiken hittar ni främst handstöpta ljus, ljusarrangemang men även ljuslycktor , ljustavlor m.m. 
Man kan även boka in sig på en ljusstöpningskurs. 


Mer info och bokning av ljus-stöpningskurs hittar ni på hemsida.

Åkagårdens Korthålsbana

På Åkagårdens Korthålsbana kan ni förutom golf även spela footgolf och frisbeegolf. Utmana varandra på en 3-kamp. Klubbor, frisbee och fotbollar finna att låna. Det kostar 100 kr per person och då kan man spela hur många rundor man vill under en dag.

Hockey

I Ängelholm kan du besöka Carepa Arena och titta på en HOckeymatch. Carepa Arena är hemmaarena för Rögle BK som spelar i SHL. Så passa på att boka in en kväll med middag och sedan titta på en spännande match!

Här hittar du mer info!

Helsingör

Passa på att besöka Helsingör under er vistelse. Helsingör är en kulturstad med djupa rötter i historien. Staden har ett stort urval butiker, men det är special- och delikatessaffärerna som tillsammans med de vackra korsvirkeshusen och de smala gränderna som gör det till en riktigt härlig upplevelse att handla här.

Gårdskampen

Gårdskampen är en aktivitetssgård där alla aktiviteter sker inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar mot varandra. Duellerna har varierande innehåll och alla teamet kommer att delta. En produkt som generar många skratt och här "upptäcks" ofta nya och spännande sidor i teamet.
Läs mer om Gårdskampen här.

Chocolaterian

Vill boka in er för en härlig stund i chokladens värld? Chocolaterian tar emot slutna sällskap på Choklad & pralinprovning där ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad, chokladdryck samt 6 olika praliner. Vi pratar om kakaobönans historia, choklad och pralintillverkning. Provningen tar ca 1 timmer och 15 minuter och hålls i vår lokal vid Norrvikens Trädgårdar.

Mer info finns att läsa på hemsidan. 

Väla

Väla är en av Sveriges mest omtyckta och välbesökta shopping-destinationer, ständigt prisbelönad för utböd och trivsel, service och tillgäng-ligehet. Här samsas 200 butiker, restauranger och kaféer - från trendiga lokala småbutiker till stora internationella butikskedjor. 

Spirit Event

Ute eller inne, en timme eller en helg, svettas eller tänka. SpiritEvent låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse.

Med vår erfarenhet och stora utbud av aktiviteter kan vi alltid tillgodose era önskemål.

Läs mer på hemsidan